jaaroverzicht 2014

Op 22 januari 2014 trad Viva la Musica op voor het Steunpunt Senioren in de Zoomflat in Bergen op Zoom. Wij gingen met het programma AMSTERDAM met Klaas Vos vanwege het succes op herhaling. Helaas!!! Klaas Vos is geopereerd aan zijn knie, heeft het revalidatieproces toch wat onderschat, en moest op het laatste moment afzeggen. 

Wij hebben in 2 dagen het programma opgeleukt, opgerekt, aangevuld, en onszelf en elkaar verbaasd met de creativiteit die zomaar aanwezig was. Sarien, Anja, Jan Fondse, allemaal bleken zij verteltalent te hebben, en Ingrid las een spannende KRONKEL van Simon Carmiggelt voor. Het programma werd nog wat aangevuld met succesnummers uit het verleden, en Jo Zoutendijk scoorde met House of the Rising Sun, en Marian met Ik zou wel eens willen weten, van Jules de Corte.

Het was echt een succes, geweldig publiek, prima sfeer. Veel complimentjes gekregen.

Het programma met als thema Liefde oogstte veel succes.En dat brachten we in verkorte vorm bij Middelburg Vol-Koren op 2 juni 2013. De tijd van optreden daar is slechts 25 minuten.

Een langer concert was op 2 september 2013  in de Franse tuin van het Markiezenhof te Bergen op Zoom en boodt meer mogelijkheden.

Op 1 oktober 2013 stond  er een bijzonder spraakmakende avond te wachten. Dominee Klaas Vos vertelde over Amsterdam en werd begeleid door ons  vocaal ensemble Viva la Musica Tholen in de NPB op de Oudelandsestraat 11 te Tholen. Het was een daverend succes. En wordt in het nieuwe jaar herhaald op diverse locatie's.

jaaroverzicht 2013